Παραδοσιακή πολυτέλεια VILLA XENIA

Με πολύ μεράκι, σεβασμό και αγάπη τόσο για το νησί της Πάρου όσο και για όλους εκείνους που θέλουν να την επισκεφτούν για τις διακοπές τους συνδυάζοντας την άνεση του σπιτιού τους με ένα καλαίσθητο, πολυτελές και φιλικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε τη νεόκτιστη VILLA XENIA και τη διαθέτουμε με πολύ φιλικές τιμές.

Η βίλα βρίσκεται 2 km. από το λιμάνι της Πούντας, απ' όπου σε 5 λεπτά με το ferry boat περνάς στην Αντίπαρο. Βρίσκεται 500 μετρά από την αμμουδερή παράλια της Πούντας όπου είναι το κέντρο των θαλασσίων σπορ ( surf, kite surf, scuba diving.). Στα 100 μετρά υπάρχει στάση λεωφορείου και mini market, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Η βίλα Εκτείνεται σε 2 επίπεδα και είναι κτισμένη σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων. Εξωτερικά της villa υπάρχει ένας καλαίσθητος και πλήρως διαμορφωμένος κήπος με γκαζόν, πολλά λουλούδια, χώρους περιπάτου, ηλιοθεραπείας και χαλάρωσης, εξωτερική ντουζιέρα προέκταση της πισίνας η όποια είναι 60τ.μ και ευρίσκεται έξω ακριβώς από το σαλόνι και διαθέτει και ηχοσυστημα.

Άνεση και Πολυτέλεια

Εξωτερικά της βίλας υπάρχει ένας καλαίσθητος και πλήρως διαμορφωμένος κήπος με γκαζόν, πολλά λουλούδια, χώρους περιπάτου, ηλιοθεραπείας και χαλάρωσης, εξωτερική ντουζιέρα προέκταση της πισίνας η όποια είναι 60 τ.μ και ευρίσκεται έξω ακριβώς από το σαλόνι και διαθέτει και ηχοσυστημα. Στο πλάι και στο πίσω μέρος υπάρχει κήπος με οπορωφόρα δένδρα, λαχανικά και αμπέλι. Όλος ο χώρος είναι περιφραγμένος με πετροχτιστο τοίχο και φυλάσσεται με σύστημα συναγερμού και κάμερες ασφάλειας. Χώρος parking υπάρχει ελεύθερος έξω από τη βίλα.

Διαθεσιμότητες